Een social-mediastrategie in 7 stappen

Online social-mediacursus

Als interim marketing- en communicatiemanager heb ik de afgelopen 10 jaar organisaties en zelfstandig ondernemers ondersteund bij het succesvol opzetten van hun marketingstrategie voor social media. Deze kennis en ervaring heb ik nu in een online trainingsprogramma gebundeld waarmee ik organisaties en ondernemers in 7 stappen een succesvolle social-mediastrategie leer op te zetten.

In 7 stappen een succesvolle social-mediastrategie

Met behulp van video’s, werkbladen, checklijsten, modellen, opdrachten en eventueel persoonlijke coaching leren deelnemers in twee maanden tijd hoe zij hun organisatie online kunnen profileren en welke social-mediakanalen voor hen het meest interessant zijn. Wat de beste strategie is om hun online zichtbaarheid, naamsbekendheid en netwerk te vergroten. Hoe zij online in contact kunnen blijven met hun klanten. Maar bovenal leer ik hun hoe social media zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingezet om geld te verdienen.

Voor wie is deze online cursus bedoeld?

De social-mediacursus is bedoeld voor iedereen die op ad-hoc basis al bezig is met social media maar zich verder wil professionaliseren. Bijvoorbeeld marketeers, communicatie professionals, sales managers, zelfstandig ondernemers en MKB bedrijven.

Om het programma te volgen is enige basiskennis van social media vereist. Je wilt je huidige kennis verbreden, verdiepen en direct toepassen in de praktijk. Omdat ik als geen ander begrijp dat je het druk hebt, is het mogelijk om de modules in je eigen tempo te volgen.

– Social Media is just a buzzword until you come up with a plan –

Doe mee en laat je bedrijf ook online groeien

Wil je social media vanuit een strategie in plaats vanuit een ad-hoc situatie inzetten? Voor maar € 497,- start je nu al met de online cursus en kun je met behulp van social media ook jouw bedrijf laten groeien.

Wat levert de online social-mediacursus je op?

Ik heb een uniek online programma ontwikkeld waarmee je je social media verder kunt professionaliseren. Aan de hand van 7 stappen ga je de komende maanden aan de slag met het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvolle social- mediastrategie om je doelen te bereiken. Je leert:

• Waar jouw klanten zich online bevinden.

• Hoe je zichtbaar wordt en je klanten je weten te vinden.

• Hoe je structuur en continuïteit krijgt in het plaatsen van berichten.

• Hoe je geld en tijd kunt besparen door het inzetten van de juiste tools.

• Hoe jouw social-mediastrategie echt gaat leven en jouw business gaat helpen om te groeien.

Samen gaan wij werken aan de zichtbaarheid, betrouwbaarheid en gunfactor. Waardoor klanten jouw expertise en toegevoegde waarde zien en graag zaken met je doen.

Wat krijg je allemaal in dit online programma?

• Een compleet stappenplan bestaande uit 7 modules. Gedurende twee maanden ontvang je elke dinsdag een module in je mailbox. Deze bestaan onder ander uit videolessen, werkbladen, modellen, checklijsten en voorbeelden waar je zelf direct mee aan de slag kunt. Met eventueel persoonlijke coaching.

• Toegang tot een besloten omgeving waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere deelnemers.

• 24 uur per dag toegang tot de online academie, waar de modules altijd up-to-date en voor jou beschikbaar zijn.

• De modules kun je in eigen tempo volgen.

In 7 stappen naar een succesvolle social-mediastrategie

GRATIS:

SOCIAL-MEDIA
TRENDS

Wat zijn de social-mediatrends van dit moment? En in welke mate moet je daarmee rekening houden bij het opzetten van je social-mediastrategie?

Module 1.

Online Analyse VAN DE huidige situatie

Welke social-mediakanalen zijn populair binnen jouw doelgroep? Is er online een mening over jouw bedrijf gevormd? Wat doen je concurrenten? Wat voor content wordt er op dit moment gedeeld?

Module 2.

Wat wil je met social media bereiken?

In deze module leer je de social-mediadoelstellingen te formuleren aan de hand van de strategische bedrijfsdoelstellingen.

Module 3.

Hoe zien je doelgroepen eruit?

Welke doelgroep wil je bereiken om de doelstellingen te realiseren en wat wordt daarbij jouw aanpak?

Module 4.

Welke social-mediakanalen zet je in?

Welke social-mediakanalen zijn het meest geschikt om jouw doelen te bereiken? Hoe zet je op meerdere kanalen te gelijk in?

Module 5.

Bepaal je content strategie

Welke boodschap ga je delen? Via welk kanaal? Wat deel je per kanaal en in welke vorm? En hoe krijg je meer regelmaat en continuïteit in het plaatsen van je social-mediaberichten?

Module 6.

Hoe ga je de inzet van social media organiseren?

Hoe ga je de social-mediataken en verantwoordelijkheden borgen? Hoe stel je richtlijnen op?

Module 7.

Meten en
monitoren

Hoe kun je de resultaten meten, analyseren en optimaliseren? Welke meetinstrumenten/ tools ga je hiervoor inzetten?

BONUS:

social media
beheer

In deze module leer je hoe je gebruik kunt maken van een gratis programma waarmee je social media kunt beheren, informatie makkelijk kunt filteren op basis van zoekwoorden of lijsten en berichten post of van tevoren klaarzet.

Start nu en ontvang gratis de extra module
‘Social-mediabeheer’

Start nu met het online programma ‘Social-mediastrategie in 7 stappen’ en krijg als BONUS de module ‘Social-mediabeheer’. In deze module leer je hoe je gebruik kunt maken van een gratis programma waarmee je social media kunt beheren, informatie makkelijk kunt filteren op basis van zoekwoorden of lijsten en berichten plaatst of van tevoren klaarzet.

Betaling in termijnen
Het is eventueel mogelijk om in twee termijnen te betalen.

‘Social-mediastrategie
in 7 stappen’

€  497 / excl. BTW

Het online programma bestaat uit:

• 7 modules. Gedurende twee maanden ontvang je elke dinsdag een module in je mailbox. De modules bestaan onder andere uit videolessen, werkbladen, modellen, checklijsten en voorbeelden waar je zelf direct mee aan de slag kunt.

• Toegang tot een besloten omgeving waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere deelnemers.

• 24 uur per dag toegang tot de online academie waar de modules altijd up-to-date en voor jou beschikbaar zijn.

‘Social-mediastrategie in 7 stappen’ PLUS
2 persoonlijke online coachingsessies

€  797 / excl. BTW

Het PLUS online programma bestaat uit:

• 7 modules. Gedurende twee maanden ontvang je elke dinsdag een module in je mailbox. De modules bestaan onder andere uit videolessen, werkbladen, modellen, checklijsten en voorbeelden waar je zelf direct mee aan de slag kunt.

• Toegang tot een besloten omgeving waar je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen met andere deelnemers.

• 24 uur per dag toegang tot de online academie waar de modules altijd up-to-date en voor jou beschikbaar zijn.

• PLUS: Twee persoonlijke coachingsessies voor al je strategische en persoonlijke vragen toegespitst op jouw bedrijf en branche. De online adviesgesprekken van 1 uur plannen we in met de start van het programma. Ik zet je aan tot actie zodat er een succesvol social-mediaplan ontstaat.